Diner

Koude voorgerechten:


‘Vitello Tonato’
Dun gesneden Kalfsvlees met Romige Tonijnmayonaise en kappertjes 11,50

Licht gerookte Rundercarpaccio
met huisgemaakte Pesto, pijnboompitjes en Oude kaas 11,50

Trio van Gerookte paling, Gerookte zalm en Hollandse Garnalen 12,95

Proeverij van diverse vis voorgerechten: Gerookte zalm, Gerookte Paling,
Hollandse Garnalen, Rivierkreeftjes en Sashimi van Tonijn 13,75

Proeverij van diverse vlees voorgerechten: Rundercarpaccio, Vitello Tonato,
Iberico Chorizo, Serranoham en Lomo 13,75

Berger’s Etagère
met verschillende koude vlees en vis gerechtjes (voor 2 personen)
Carpaccio, Vitello tonato, Serranoham, Iberico Chorizo, Lomo, Gerookte zalm,
Hollandse garnalen, Rivierkreeftjes, Sashimi van tonijn, Gerookte Paling
Geserveerd met Stokbrood en diverse sausjes 26,00

Warme voorgerechten:

Gegrilde Tonijn met wakamé, sesamzaadjes, sojadressing en wasabi 11,50

Proeverij van Warme Geitenkaas: Egmondse bollen, Kroketjes en plakjes geitenkaas
Op een Bietjes salade met Appel 11,75

Met kaas gegratineerde Champignons met knoflook, room en tomaat 8,95

Pittige Gamba’s in de knoflook olie gebakken met rode peper 11,25

Gefrituurde Inktvis ringen met Chilisaus & Knoflooksaus 8,95

Proeverij van zeebanket: Calamaris, Gamba’s pil pil, Garnalenkroketje
en Gefrituurde Gamba’s 13,50

Soepen:

Romige tomatensoep van pomodori tomaten met Crème fraiche en bieslook 5,50

Franse goed gevulde uiensoep gegratineerd met stokbrood en kaas 5,50

Vlees hoofdgerechten 

Alle vleesgerechten worden bereid op de Lavagrill,
en worden geserveerd met frites, salade en verse groenten

Gemarineerde Spare ribs “piri piri” met 3 koude sausjes 17,95
Kipsaté van gemarineerde Kippedijtjes met saté saus 16,50
Varkenshaasmedaillons met Mozzarella, Serranoham, Tomaat en Rode Pestosaus 19,75
Varkenshaasmedaillons met Romige Champignonsaus 18,75
Mixed grill van Biefstuk, Kip, Varkenshaas en Spareribs met diverse sausjes 23,50
Dutch Dry Aged Rib-eye met kruidenboter en Rode Wijnsaus 23,50
Tournedos met Roquefortsaus 23,50
Hereford Biefstuk met Pepersaus 19,50
Stoofpotje van het Seizoen (vraag de bediening) 18,50

Wilt u een andere saus, dan kunt u dat gerust vragen, wij hebben de volgende sauzen: Champignonroomsaus, Pepersaus , Rode Wijnsaus en Roquefortsaus

 

Vis hoofdgerechten
De visgerechten worden geserveerd met frites, salade en verse groenten mits anders vermeld

Zalmfilet gebakken op Oosters wijze met Soya dressing en Roerbakgroenten,
geserveerd met Noodles 17,95
Gebakken Zeebaarsfilet met een romige Kreeftensaus 19,75
Wisselend visgerecht aangepast aan het seizoen 19,75

 

Vegetarische hoofdgerechten, geserveerd met frisse salade

Lasagne uit eigen keuken gevuld met Geitenkaas, Tomaat, Groenten 14,95
Portobella gevuld met diverse groenten en Noten 14,95
Wrap gevuld met Kidneybeans, Feta en groenten geserveerd met Crème Fraîche 14,95

 

En verder ook nog

Kip reepjes met Rode Currysaus, gewokt met diverse groenten en geserveerd met Rijst 14,50
Biefstukreepjes op oosterse wijze, gewokt met diverse groenten en geserveerd met Noodles 14,95
2 Runder Hamburgers met Spek, Kaas, Tomaat op een Italiaanse bol
Met Frites en Salade 12,75
Salade met lauwwarme Geitenkaas, tomaten, nootjes en een honing/tijm dressing 11,95
Salade met Gegrilde Tonijn met sesamzaadjes, sojadressing, wasabi en wakamé 14,95
Salade met Carpaccio, pijnboompitjes, Oude kaas en pesto 13,50
Salade met Pittige ‘pil pil’ Gamba’s en Gewokte groenten 14,95

Frietjes, salade en bakjes groenten zijn bij te bestellen voor een meerprijs van € 2,50 per stuk